Gjilan

Kryetari i Gjilanit takoi ambasadorin e OSBE-së në Kosovë, Michael Devenport

Hyseni tregon se në këtë takim është diskutuar për punën me komunitete jo shumicë.

Shkrimi i plotë:

Në takimin me ambasadorin e OSBE në Kosovë Michael Devenport diskutuam për punën dhe angazhimin si qeverisje lokale.

Puna me komunitetet jo shumicë ishte tema kryesore dhe vizita kishte për qëllim edhe vlerësimin pozitiv për këtë angazhim.

Po ashtu, falënderuam ambasadorin për bashkëpunimin.

You Might Also Like