Sportet me dorë

Shkollat “Hello” dhe “Thimi Mitko” fituese të garave komunale  në basketboll

Në Palestrën e Sporteve ,,Bashkim Selishta-Petriti” në Gjilan u mbajtën garat komunale në Basketboll për shkollat e mesme të ulëta në Komunën e Gjilanit.

Sipas organizatorëve pjesëmarrëse ishin gjithsej 7 shkolla me ekipe të djemëve dhe dy shkolla me ekipe të vajzave.

Kështu ndër djem vendin e parë e zuri  Shfmu ,,Hello Academy of Education”, derisa në vendin e dytë u radhit Shfmu ,,Selami Hallaqi”.

Te vajzat vendi i parë i takoi Shfmu ,,Thimi Mitko”, që në finale mposhtën Shfmu ,,Hello”.

Organizatori Ekipeve fituese u dëshiron suksese në garat në vijim, ndërsa ekipeve pjesëmarrëse u uron për suksese në garat tjera që do të mbahen tutje./kryelajmi.com/.

You Might Also Like