Viti

Kryetari Sokol  Haliti me bashkëpunëtorët  ka vizituar disa  projekte në lokalitetn më të madhë të komunës  në Pozharan

 I shoqëruar nga Kryesuesi I Kuvendit të komunës së Vitisë Naim Pira, Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti sot ka vizituar disa projekte të realizuar dhe që janë në reaalizim në lokalitetinmë të madhë të komunës në Pozharan e me ta ishte edhe  Administratori i Pozharanit, Ilir Zuka, më që rast, ata janë  njoftuar lidhur me projektet e shumta që janë realizuar e po realizohen në këtë lokalitet.

 

Gjatë vizitës  ata nga afër kanë parë punimet në projekte e ndryshme si në ndërtimin e dy fushave sportive në të cilët mund të zhvillohen disiplinat e ndryshme sportive por edhe në ndërtimin e trotuarit në rrugën Pozharan-Viti  deri në dalje të Pozharanit.

Gjithashtu ata kanë parë punimet në ndriçimin publik dhe punimet në ndërtimin e objektit të ri shkollor “Halil Alidema”. Gjatë bisedave qëë kanë pas me qytetarët, banorët e këtij lokaliteti kanë falënderuar komunën e Vitisë, rreth investimeve që janë bërë e që po bëhen në këtë lokalitet.  Pozherani është një ndër lokalitetet më numërimin më të madh të banorëve dhe sipas uddhëëheqëjes komunal ky lokaliteet dhe investimet në te do të kenë gjithnjë prioritet për nje jetë më të mirë të banorëve.Aziz Zuka

You Might Also Like