LAJME

KV Drita fitore me pikë të plota

FITORE me pikë të plota!

KV Luboteni 0-3 KV DRITA

MVP
Adriatik BERISHA: 16 pikë
15 të fituara nga 21 sulme me 71%
1 shërbime
22 pranime me 95% dhe
6 pikë të humbura

KV DRITA

Adriatik BERISHA: 16 pikë
15 të fituara nga 21 sulme me 71%
1 shërbime
22 pranime me 95% dhe
6 pikë të humbura

Rigon BAJRAMI: 13 pikë
12 të fituara nga 16 sulme me 75%
1 Bllok
4 pikë të humbura

Erion BAJRAMI: 9 pikë
9 të fituara nga 12 sulme me 75% dhe
2 pikë të humbura

Ali SHABAZI: 9 pikë
6 të fituara nga 13 sulme me 46%
12 pranimi 92% dhe
3 sherbime
5 pikë të humbura

Erolind KERQELI: 6 pikë
5 të fituara nga 11 sulme me 45%
1 bllok dhe
3 pikë të humbura

Liam GRAY: 3 pikë
1 të fituara nga 3 sulme me 33% dhe
1 sherbim
1 Bllok
3 pikë të humbura

Ermal MALIQI:
17 pranime me 94% dhe
1 pikë të humbur

You Might Also Like