Sportet me dorë

KV Drita ftohet në turneun memorial “Ismet J.Ramadani”

KV Drita ftohet në turneun memorial “Ismet J.Ramadani”

Turneu tradicional i cili organizohet nga KVF Ferizaj për nder dhe në emër të njeriut që dha shumë për sportin e volejbollin Kosovar “Ismet J. Ramadani” mbahet këtë vikend në Ferizaj.

Në turne pjesëmarrës do të jenë 4 ekipe:
1. KVF Ferizaj si organizator,
2. KV DRITA – Femrat
3. KV Skenderaj dhe
4. KV FER VOLLEY

Vitin e fundit në këtë turne Drita doli fituese e këtij turneu.

Orari i Turneut:

11:00 Hapja e Turneut

12:00 Loja 1-rë Gjysëmfinale
14:00 Loja 2-të Gjysëmfinale

16:00 Loja për vendin e 3-të

18:00 Finalja

You Might Also Like