Futboll

KF Kika dhe Air Energy dhe GÜRİŞ vazhdojnë bashkëpunimin

KF KIKA – Air Energy dhe GÜRİŞ vazhdojnë bashkëpunimin

KF Kika ka vazhduar bashkëpunimin me kompaninë e energjisë, “Air Energy dhe Guris”.
KF Kika ka nënshkruar marrëveshje sponsorizimi me kompanin “Air Energy – Guris”, në vlerë prej 15 mijë eurove.

Në nënshkrimin e marrëveshjes ka qenë prezent presidenti i klubit Naim Biqkaj dhe drejtori i klubit Sejdi R.Latifaj si dhe drejtori i kompanisë “Guris”, Ibrahim Akyol.

Ky është viti i tretë radhazi që arrihet kjo marrëveshje.

Falenderojmë kryetarin e Komunës së Kamenicës,
Kadri Rahimaj për mikpritjen dhe bashkëpunimin!

You Might Also Like