Sportet me dorë

KV Drita me fitore bindëse

Superliga A | Java 17-të
KV Feronikeli – KV DRITA 0-3
(09:25, 13:25, 11:25)
KV DRITA
Rrezelinda THAQI: 12 pikë
8 të fituara nga 12 sulme me 67%,
1 bllok
3 shërbimdhe
2 pikë të humbur
Aquinci STAMBLER: 9 pikë
7 të fituara nga 11 sulme me 64%,
2 shërbime dhe
4 pikë të humbura
Loresa AVDYLI: 8 pikë
6 të fituara nga 9 sulme me 67%,
2 shërbime dhe
1 pikë të humbura
Megi BISLIMI: 8 pikë
6 të fituara nga 11 sulme me 55%,
2 shërbim ,
7 pranime me 86% dhe
2 pikë të humbura
Altuna IBRAHIMI: 7 pikë
4 të fituara nga 6 sulme me 67%
3 shërbime dhe
4 pikë të humbura
Erëza RUSHITI: 5 pikë
4 të fituara nga 10 sulme me 40%
1 shërbim
8 pranime me 63% dhe
2 pikë të humbura
Vesa SHABANI: 4 pikë
2 të fituara nga 6 sulme me 33%,
2 shërbime dhe
2 pikë të humbura
Xhudjena KRUTI: 4 pikë
2 të fituara nga 10 sulme me 20%
2 shërbime
8 pranim me 100%
4 pikë të humbura ska.
Agnesa HAJDARI:
8 pranime me 75% dhe
2 pikë të humburë ska.

You Might Also Like