Sportet me dorë

KV Drita vazhdon serinë fantastike në kampionat

Kampionati Kosovës | Superliga A | Xhiro 18-të
KV DRITA 3-0 KV PRISHTINA 75
(25:23,25:14,25:19)
KV DRITA
Venera KADRIU :13 pikë
10 të fituara nga 23 sulme me 43%,
3 Shërbim dhe
2 pikë të humbura.
Loresa AVDYLI: 12 pikë
8 të fituara nga 24 sulme me 33%,
2 Shërbime,
2 Blloka dhe
5 pikë të humburë.
Valmira RAMADANI:11 pikë
4 të fituara nga 10 sulme me 40%,
5 Shërbime
2 Blloka dhe
1 pikë të humburë.
Dhuratë SYLEJMANI:8 pikë
8 të fituara nga 27 sulme me 30%,
26 pranime me 58%,
10 pikë të humbura.
Ceren YILMAZ: 5 pikë
2 të fituara nga 6 sulme me 33%,
3 Blloka dhe
pikë të humbura ska.
Melek ERBUĞA:4 pikë
4 të fituara nga 6 sulme me 67%,
pikë të humbura ska.
Vlora BERISHA:2 pikë
1 të fituar nga 3 sulme me 33%
1 Bllok dhe
1 pikë të humburë.
Adelajda PRENGA:
5 pranime me 60% dhe
1 pikë të humburë.

You Might Also Like