Futboll

Ligjërata për gjyqtarët e rinj të futbollit

Nën organizimin e Lidhjen Rajonale e Futbollit e Gjilanit se bashku me Kryetarin e shoqates se referëve Skender Hoxha si dhe gjyqtarin e superliges me stem të FIFA-s Mervan Bejtullahu kane mbajtur ligjerat teorike dhe praktike me refere te rinje.
Referët e rinje treguan interesim dhe përkushtim të lartë për të mësuae nga më të mirët e Regjionit tonë me shpresen se edhe ata në të ardhmën të prekin majet e referimit në futbollin e kosoves por edhe atij evropian e botëror.
LRF Gjilan falemnderon z. Hoxha dhe z. Bejtullahu për gatishmërin e tyre që tju dalin në ndihme Referëve të rinjë

You Might Also Like