Futboll

Drita ka nevojë për përkrahje madhështore

Nesër, Drita ka nevojë për përkrahje madhështore, në një fazë të kampionatit ku lufta për vendin e parë po bëhet shum interesante.
Andaj jemi ne që duhet të mobilizohemi, duhet të bashkohemi, pasi vetëm të bashkuar jemi të fortë dhe vetëm me forcë mund t’i realizojmë synimet tona.Nesër sërish, në mënyrë sa më masive duhet jemi pranë djelmoshave Bardhë e Kaltër, që me prezencën dhe mbështetjen tonë, do t’a arrijnë fitoren e rradhës!!

Fillojmë të mblidhemi nga ora 12:30 në Champions Bar për të nisur festën, ndërsa marshojmë bashkarisht drejt shtëpisë tonë për betejën e rradhës nga ora 15:00.

You Might Also Like