Gjilan

Lutfi Haziri uron Kurban Bajramin

Kurban Bajrami thërret për solidaritet, që ta ndajmë të mirën bashkë dhe të kemi kujdes ndaj atyre që kanë nevojë çdo ditë, jo vetëm në festë.

Thirrja më e madhe në këtë festë është që të kujdesemi për jetimat, skamnorët dhe të pambrojturit.

Urime Kurban Bajrami të gjithë besimtarëve myslimanë.

Lusim Zotin që haxhilerët tanë që gjenden në vendin e shenjtë t’ua pranoj duatë dhe të kthehen në familjet e tyre me shëndet të plotë.

Qofshi të lumtur gjithmonë e në harmoni me familjet tuaja!

You Might Also Like