Gjilan

Urimi i Nazim Gagicës, kryetar i degës së AAK-së për Festën e Kurban Bajramit

Qytetarë të besimit islam,

Në emrin tim dhe të familjes sime, po ashtu edhe në emër të AAK-së në Gjilan, ju uroj nga zemra Kurban Bajramin.

Kjo ditë e veçantë për myslimanët, le të na shërbejë për t’i forcuar edhe më shumë vlerat tonë humane, solidare dhe të bashkëjetesës.

Ju urojë sinqerisht për shëndet, për më shumë begati dhe për suksese të mëtejme si individë e si shoqëri.

Pritshmi bashkë edhe shumë festa tjera!

You Might Also Like