Gjilan

Mos ndiz zjarr që shkakton rrezik të përgjithshëm

Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim e Komunës së Gjilanit ka nisur fushatën vetëdijësuese për qytetarët në parandalimin e zjarreve fushore dhe pyjore me moton “Mos ndiz zjarr që shkakton rrezik të përgjithshëm”.

Lajmëroni për rrezikun nga zjarri në numrat pa pagesë: 193 dhe 112.

 

 

You Might Also Like