Futboll

Munishi: Më ka interesuar që ta hap një seri të re

“Kualiteti i skuadrës nuk përkon me pikët që i kemi dhe me ecurinë. Më ka interesuar që ta hap një seri të re. Kjo ka qenë fitore e futbollistëve. Nuk është se kemi pasur kohë për të punuar, por lojtarët e kanë treguar dëshirën e flaktë për fitore. Më kanë dhënë emocione me këtë lojë që e kanë bërë. Trepça ’89 na vuri në vështirësi. Fitoren ua dedikoj ‘Skifterave’. Të gjitha ekipet tjera do ta kenë problem kundër ekipit tonë”, theksoi Ismet Munishi pas ndeshjes.

You Might Also Like