Viti

Nderohet me falenderim  nga komuna e Vitisë, mërgimtari Rashit Rashiti nga Mogilla

  Drejtori për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale Basri Aliu dhe Vjollca Kadolli-Halili, Drejtoreshë e QKMF-së në Viti, kanë ndarë sot një falënderim për mërgimtarin, Rashit Rashiti përmes të cilit Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare në Viti, ka përfituar në pranverë të këtij viti, një donacion me   pajisje të ndryshme mjekësore në vlerë prej 15 mijë euro.

Drejtori Aliu dhe Drejtoresha Kadolli-Halili,gajatë ceremnisë së ndarjës së mirënjohjës, thanë se Komuna e Vitisë ju është mirënjohës z. Rashiti, bashkëpunëtorëve të tij por edhe Klinikës „Grengettes „ me seli në Gjenevë të Zvicrës për donacionin e dhënë.Aziz Zuka

You Might Also Like