ARSIMI

Pensionohet arsimtari Mumin Ahmeti

Njoftimi nga Shkolla Selami Hallaçi

Sot ishte dita e fundit e punës e arsimtarit Mumin Ahmeti, njëkohësisht edhe pensionimi i Tij. Ta përmbyllësh një kapitull të historisë jetësore në misionin e shenjtë-mësimdhënës është përgjegjësi shumë e madhe.

Kontributi i arsimtarit në procesin edukativo-arsimor është shembull dhe për çdo lëvdatë.
Stafi udhëheqës i shkollës, kolegët dhe stafi teknik, urojnë që shëndeti, lumturia e mbarësia t’ju përcjellin për kohë të gjatë me gjithë familjen, e cila mbetet krenare me veprat tua!

You Might Also Like