Gjilan

Në 25-vjetori e vrasjes mizore të martirëve të Lladovës, Ahmetali Ajeti, në atë kohë kryetar nëndege i LDK-së, mbetet ende i zhdukur

Në 25-vjetori e vrasjes mizore të martirëve të Lladovës. Ahmetali Ajeti, në atë kohë kryetar nëndege i LDK-së, mbetet ende i zhdukur.
Nëpërmjet Lladovës, ne i kujtojmë me përulje për sakrificën edhe martirët e Zhegrës, Lladovës, Llashticës, Llovcës, Pogragjës, Dobërçanit dhe ata të qytetit të Gjilanit.
Gjaku i tyre bënë dritë në lirinë tonë sepse ditët e tmerrit i kthyen në ditë të bardha. Lavdi e përjetshme!
Lutfi Haziri, kryetar i degës së LDK-së, Gjilan

You Might Also Like