Futboll

Pajaziti: Gjilani e meritoi fitoren

Thënë të drejtën, Gjilani e meritoi fitoren, pasi kishte shumë raste, por ne luftuam shumë dhe ia arritëm qëllimit që të dalin të pamposhtur”, theksoi Sedat Pajaziti

“Tashmë jemi të qetë dhe ndeshjen e fundit ndaj Lirisë do ta luajmë pa presion. Do t’i provojmë disa futbollistë që nuk kishin shumë hapësirë”, përfundoi Pajaziti.

You Might Also Like