Gjilan

PDK e Gjilanit, uron fëmijët për ditën e tyre

Në ditën ndërkombëtare të fëmijëve, 1 Qershorin, kandidatët për deputet të PDK-së, z. Zenun Pajaziti dhe znj. Leonora Morina – Bunjaku, vizituan dhe uruan fëmijët në njërën nga qerdhet e qytetit për festën e tyre me uratat për shëndetin e plotë, begati për familjet dhe lumturi të pafund për ta.

You Might Also Like