Futboll

Prej PSG te Drita, Alexander Fressinge

Zyrtare: FC Drita transferon Alexander Fressinge, ish -lojtar i PSG

Alexander Fressinge është ardhja jonë e re

Kemi knaqësin të ju njoftojmë që kemi siguruar sherbimet e sulmuesit Alexander Fressinge.

Fressinge është 23 vjeqar vjen nga Parisi i Francës ku ishte pjesë e ekipeve zingjir të PSG dhe në vitin 2018 nënshkroi kontratë profesionale me PSG-në me ekipin e parë dhe së fundmi ishte pjesë e Paris FC.

Alex ka nënshkruar kontratë dy vjeqare me ne, me mundesi vazhdimi edhe për një vit tjetër dhe do të jetë një forcë shtesë e ekipit tonë.

Bienvenue Alex🤍

You Might Also Like