OPINION

Presidenti Rugova shkaktoi procese dhe realizoi ëndrra

Shkruan: Lutfi Haziri
Presidenti Rugova shkaktoi procese dhe realizoi ëndrra
Në këtë ditë të janarit 2006 u nda nga jeta, por la prapa familjen e tij biologjike në Prishtinë, Xërxë, Istog e Rugovë.
Familjen politike – LDK, e cila është në themelet e Lirisë, Pavarësisë dhe demokracisë dhe popullit të tij, ia la trashëgimi Republikën e Kosovës së 2 Korrikut 1990 dhe 17 Shkurtit 2008.
Reziztenca aktive, paqësore dhe politika e tij e solidaritetit, humanizmit e mirënjohjes, është ajo që fitoi zemrat e botës.
Mbi të gjitha, ai la trashëgimi përjetë edhe dy opsione për zgjidhjen e çështjes shqiptare ne Ballkan, në besim e bashkpunim me miqtë e parnerët. Lavdi e përjetshme veprës së Presidentit, Dr. Ibrahim Rugova.

You Might Also Like