Viti

Pse duhet votuar Ismet Mjakun kandidatin e LDK-së për deputet në Kuvendin e Kosovës  në zgjedhjet e jashtëzakonshme të 14 Shkurtit?

Kontaktet e shpeshta të institucioneve komunale të Vitisë me nëndegët dhe Degën e LDK-së në Zvicërr përkatësisht në Gjenevë, ku është i përqendruar një numër i madh i bashkatdhetarëve tanë në Diasporë,  ka bërë që njëri nga këta mërgimtarë të propozohet për Kandidatë për  deputet në Parlamentin e Kosovës në zgjedhjet e jashtëzakonshme të 14 shkurtit të vitit 2021.

E mërgimtari i cili u propozuar unanimisht për kandidatë  në Listën e kandidatëve të LDK-së është Atdhetaari, afaristi dhe humanisti Ismet Mjaki nga fshati Sllatinë e Ulët e Vitisë. Mjaki njihet si atdhetarë ,afarist dhe humanist me vite të tëra me shokët e tij të mërgatës të cilët në çdo rast kur e ka kërkuar nevoja  kanë ndihmuar ata që kanë pasur nevojë.

Po kush është Ismet Mjaku kandidati për deputet nga radhët e LDK-së nga Diaspora ?

 

Ismeti vjen nga një familje bujare nga Sllatina e Ulët e Vitisë. Ky njëri bëri shumë për qytetarët e komunës së Vitisë duke u angazhuar si mërgimtarë në shumë aksione të organizuara në ndihmë qytetarëve që kishin nevojë. Ai së bashku me shokët nga mërgata është angazhuar dhe tani angazhohet për shumë cështje jo vetëm partiake por edhe institucionale në komunën e Vitisë. Ismeti vjen nga një familje bujare nga Sllatina e Vitisë.

Duke folur për kandidaturën e tij ai shprehet se  është i nderuar  që partia të cilës i shërbej qe mbi 31 vite, LDK , me ka bërë nderê, duke më kandiduar për deputet të Kuvendit të Kosovës, në zgjedhjet e 14 Shkurtit 2021. Unë i falënderoj nga zemra për besimin e dhënë. Zotohem se do të angazhohem me terë qenien time dhe do të jem avokat dhe ambasador i juaj. Ndërkohë që që nga nominimi i tij ai është kthyer në Kosovë dhe për  disa ditë ka takuar në vazhdën e takimeve të para fushatës zgjedhore me shumë qytetarë ,anëtarë dhe simpatizant të LDK-së nga të cilët ka këërkuar votën e tyre .Ai gjithashtu ka vizituar edhe shumë institycione komunale, Kompani dhe shoqata të ndryshme ku gjithashtu ka shpalos edhe pjesë të programit të tij zgjedhore.

Te priftë e mbara  Ismet Mjaki, ti do të  jesh Zëri i diasporës dhe mbarë qytetarëve te Kosovës.Qytetarët besojnë shumë se do t’ia dalish dhe se ata me votën e tyre duke votuar juve do të fitojnë shumë.

Ne i dëshirojmë sukses në këto zgjedhje dhe ftojmë votuesi anëtarët dhe simpatizantët e LDK-së dhe qytetarët që votojnë Ismet Mjakun kandidatin e LDK-së me nr, 106  në Listën e LDK-së.Aziz Zuka

You Might Also Like