Gjilan

Rexhep Kadriu uron për Krishtlindje

Me rastin e festës së Krishtlindjes, kam kënaqësinë t’iu shpreh urimet e mia më të përzemërta për të gjithë besimtarët e krishterë, në Kosovë, Shqipëri, dhe gjithkund ku ndodheni. Krishtlindja shënon një ngjarje të madhërishme për besimtarët e krishterë, gjithkah nëpër botë.

Është një festë përmes së cilës ripërsëritet mesazhi i shpresës për një të ardhme të qëndrueshme, paqësore dhe me begati e solidaritet.

Festofshi përgjithmonë me shëndet e gëzime!

You Might Also Like