Sportet luftarake

Shtatë gjilanasë në Kampionatin Evropian të Karatesë

Më 17 shkurt 2017 do të mbahet Kampionati Evropian në Karate, kurse në këtë garë do të marrin pjesë edhe karateistë nga Kosova, në mesin e tyre shtatë karateistë nga klubet gjilanase. Kështu pjesë e këtij kampionati do të jenë edhe Fortesa Orana dhe Dren Hajdari nga Klubi i Karatesë Dardania, Tahir Ajvazi e Hatixhe Zejnullahu nga Klubi i Karatesë AS, Blerim Maliqi nga Klubi i Karatesë Katana, Ariana Byqmeti nga Klubi i Karatesë Elita dhe Vesa Ibrahimi nga Klubi i Karatesë Drita.

Bashkë me garuesit gjilanas do të jetë edhe trajneri Alban Beqiri dhe me të drejtë nga kjo garë ndërkombëtare priten medalje e njëra ndër pretendentet më të mëdha për të fituar medalje pa dyshim është karateistja Fortesa Orana, por edhe garuesit tjerë janë të përgatitur mirë, andaj edhe besohet në sukses.

 

 

 

 

You Might Also Like