Futboll

Skifterat luten për shëndetin e Arbnor Morinës

Arbnor Morina, kryetrajner I Gjilanit I është nënshtruar një operacioni mjekësor për shkak të problemeve shëndetësore, kurse Skifterat, adhuruesit më të flaktë të Gjilanit janë lutur për shëndetin e tij, të cilin e kanë publikuar në facebook e që po e botojmë të plotë.

Lutjet tona sot jane te drejtuara per shendetin eArbnor Morina i cili sot hyn ne operim per shkak te problemeve shendetesore.

Jemi te lumtur qe te kemi mes nesh.
Kontributi jot per klubin tone dhe sportin kosovar ne pergjithesi eshte i madh dhe i pamohueshem.
Perveç qe je nje profesor i shkelqyer, je edhe nje njeri shume i mire, nje shok dhe nje lider i pakrahasueshem.

Skifterat sot jane me ty per te mbeshtetur qe te kalosh edhe kete sfide dhe te kthehesh sa me shpejt per te vazhduar se bashku drejt sukseseve te reja.

 

You Might Also Like