Te ndryshme

Të martën mbahet cermonia për themelimin e Shoqatës së Miqësisë Kosovë-Austri

Më 16 Maj 2023, me fillim nga ora 09:30 – 11:30, në ambientet e Hotel Emerald, mbahet ceremonia për themelimin e Shoqatës së Miqësisë, Kosovë-Austri. Për eventin ka njoftuar, avokati i mirënjohur dhe me cilësi lideri, Arsim Vranovci, i cili është edhe President i Shoqatës së Miqësisë Kosovë-Austri, Pronar i Global Consulting & Development Associates, Pronar i Global Legal Business dhe President i Këshillit të Bizneseve të Rajonit të Gjilanit. Kurse i ftuari special në këtë ngjarje do të jetë, Eurodeputeti nga Austria, Lukas Mandl. Presidentet e kësaj Shoqate në themelim, Avokati, Arsim Vranovci, paraprakisht shprehet i nderuar dhe i kënaqur me gjithë pjesëmarrësit që do të vijnë në këtë event për t’í dhënë kuptim dhe shije kësaj ngjarje jashtëzakonisht të rëndësishme për dy shtetet mike, Kosovë-Austri.

You Might Also Like