Gjilan

TË RINJTË DREJT VETËVENDOSJES!

Të rinjtë që votojnë për herë të parë dhe ata vullnetarë që kanë vendosur të aktivizohen në Lëvizjen VETËVENDOSJE!, u pritën sot nga Kryetari i Qendrës Nevzad Isufi si dhe nga kandidatët për deputetë: Alban Hyseni, Arijeta Rexhepi, Luan Aliu dhe Adriana Matoshi.
Të rinjtë janë e ardhmja e këtij vendi, bashkë me ta do ta bëjmë ndryshimin e madh.

You Might Also Like