Arti pamor, Teatër

TEATRI I QYTETIT TË PRESHEVËS NË ETNO FEST

TEATRI I QYTETIT NË ETNO FEST

Mbrëmë më datë 04.09.2022 në ngjarjen kulturore, e cila po mbahet në fshatin Kukaj Teatri i Qytetit morri pjesë me shfaqjen “Vdekja dhe virgjëresha.

Edhe përkundër kushteve të vështira atmosferike aktorët tanë nuk mund ti ndalë as shiu as era.
Pas shfaqjes i gjithë publiku u ngrit në këmbë duke duartrokitur me lot në sy.

Për fund po shpresoj që Teatrit të Qytetit do tu ipet çmimi i merituar.

Kujtim Sadriu

You Might Also Like