Sportet luftarake

Tre gjilanas në turneun prestigjioz në Holandë

Tre karateistë gjilanas do të jenë pjesëmarrës në turneun prestigjioz të karatesë “Premier League 1”, i cili do të mbahet në Holandë.

Kështu Fortesa Orana dhe Valdrin Rashiti nga Klubi i Karatesë Dardania, sikurse edhe Elham Shabani nga Klubi i Karatesë Drita do të jenë pjesëmarrës në këtë turne dhe besohet se si gjithherë ata do të sjellin medalje.

 

You Might Also Like