Sportet me dorë

Venera Kadriu rikthehet te Drita

Venera B. Kadriu ka nënshkruar për KV Drita, kurse gjatë nënshkrimit ka premtuar se kurdoherë që do të shfaqet mundësia, ajo do të ndihmojë klubin e saj të zemrës,  në garat ndërkombëtare dhe në ato vendore.

Venera Kadriu e njohur me nofkën “Duqi” tani e disa vite gjendet në USA pikërisht në Universitetin “Northwood”, ku po studion me shumë suksese dhe po vazhdon të luaj volejboll për të njëjtin Universitet duke e përfaqësuar denjësisht në garat e Kolegjeve në Amerikë.

Venera  vitin që lamë pas kishte një lëndim të rëndë të cilin tashmë thuaj se e ka kaluar.

Venera do të vazhdojë studimet në USA, por ajo premtoi se gjithmonë kur të gjendet mundësia kohore dhe nevoja do të jetë pranë ekipit të zemrës siç e quan “Dritën”, me dëshirën më të madhe që të ndihmoje Dritën në garat ndërkombëtare, në ligën Gjergj Kastrioti për Kupën e Kosovës edhe në pjesën e Play-Off-it.

Venera tani sa ka mbushur 22 vite, por njihet mire ne opinionin e volejbollit Kosovar dhe më gjerë, duke qenë anëtare vazhdimisht e përfaqësueses së Kosovës në të gjitha garat ku Kosova morri pjesë, si pjesë e Dritës me të cilën arriti 3 tituj Kampion si dhe shumë Kupa duke qenë titullare dhe në pozita të ndryshme.

Ne vitin 2016, kur Drita filloi epokën e kampionit pas shumë viteve Duqi ishte në pozitën qendër.

Ne vitin 2017 kur u arrit mbrojtja e titullit nga Drita, Venerën e gjeti në pozitën e korrektores dhe

viti 2018 kur Drita vazhdoj titujt radhazi Duqi luan si Pranuese Shërbimi duke shkëlqyer së bashku me grupin e vajzave Kampione ku atë kohë që të gjitha lojtaret titullarë ishin nga qyteti i ynë.

Sot Venera është prapë në Familjen tonë.

Mirë se vjen në familje “Duqi”

 

You Might Also Like