Viti

Zëvendëskryetari i komunës : “Procesi i regjistrimit në komunën e Vitisë po shkon mbarë dhe mirë e sipas planifikimeve deri me tash janë regjistruar rreth 20 mije qytetarë”

 

 

Zëvendëskryetari i komunës : “Procesi i regjistrimit në komunën e Vitisë po shkon mbarë dhe mirë e sipas planifikimeve deri me tash janë regjistruar rreth 20 mije qytetarë

 

 

Kështu është shprehur në një prononcim për “Kryelajmi.com” Hasan Aliu, zv.kryetar  i komunës së Vitisë.  “Procesi i regjistrimit në komunën e Vitisë, është duke vazhduar normalisht dhe pa ndonjë problem eventual, ka vlerësuar në një takim që ka patur me përgjegjësit e këtij procesi. Në takimin e sotëm  me mbikëqyrësit, komisionin dhe sekretarinë e procesit të regjistrimit, zv.kryetari Aliu tha se çdo gjë është duke shkuar sipas planifikimeve.

Megjithatë ai u ka bërë thirrje gjithë qytetarëve vitias pa dallime që të mos ngurrojnë por t’i përgjigjen procesit të regjistrimit të popullsisë pasi që kjo është në interes të përgjithshëm. Ndërkohë u bë e ditur se deri më tani, në komunën e Vitisë janë regjistruar 19.965 qytetarë. Aziz Zuka

 

You Might Also Like