Libri

Zgjatet orari i punës së bibliotekës

Kërkesat e studentëve tashmë kanë vëmendjen e merituar
Me kërkesë të studentëve, kemi zgjatur orarin e Bibliotekës së qytetit dhe ajo është e hapur nga ora 08:00 deri në ora 22:00.
Rinia ka rol kyç në zhvillimin e vendit, andaj ne do vazhdojmë t’i trajtojmë me prioritet kërkesat dhe nevojat e tyre.
Suksese në provime!
Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like