Viti

Zv. Kryetari i Komunës Hasan Alia priti në takim studentë të Kolegjit “ Universum”

Zv. Kryetari i komunës së Vitisë, Hasan Alia, sot  ka pritur  në një  takim  një grup studentësh të Kolegjit “Universum” të cilëve iu  ka prirë Prof. Dr. Nexhmedin Bardhi.

Gjatë këtij takimi studentet nga Zv/kryetri Alia  janë njohur me funksionimin e strukturave komunale dhe punës që bëhet në institucionin e komunës së Vitisë. Me këtë rast zv. kryetari Aliu, iu është përgjigjur edhe pyetjeve të studentëve. Aziz Zuka

 

You Might Also Like