Viti

Bekim Azizi është zgjedhur kryesues i Kuvendit Komunal të Vitisë

Bekim Azizi është zgjedhur kryesues i Kuvendit Komunal të Vitisë

Bekim Azizi nga Partia Demokratike e Kosovës në Viti, (PDK), është zgjedhur sot kryesues i Kuvendit Komunal të Vitisë. Zgjedhja e tij është bërë e mundur pas marrveshjës që kan bërë LDK-ë dhe PDK-ë për të qeverisur me pushtetin local [asi që asnjëra nga partitë garuese nuk kanë marrë shumice e duhur të numrit te vendeve në asmblenë komunale të Vitisë. Kështu që kandidati I vetëm për postin e kryesuesit të Kuvendit komunal Bekim Azizi nga PDK-ja është zgjedhur Kryesues I kuvendit, kjo pasi që ai ka marrë 14 vota për. Gjithashtu në këtë mbledhje të Kuvendit Komunal të Vitisë, janë gjedhur edhe anëtarët e komiteteve obligative si të Komitetit për Politikë dhe Financa dhe Komunitetit për Komunitete. Aziz Zuka

You Might Also Like