Gjilan

AAK bënë homazhe te varrezat e dëshmorëve Naser Azemi dhe Afrim Gagica

Me bashkëpunëtorë e familjarë, bëmë homazhe tek varrezat e dëshmorëve të kombit në Gjilan, në kujtim e nderim të dëshmorëve Naser Azemi e Afrim Gagica, në 24 vjetorin e rënies.

Të vetmit që kanë arritur me përfundu detyrën ndaj atdheut, janë të rënët për liri, ndërsa ne të gjallët duhet të motivohemi prej tyre për më shumë punë e angazhim në interes të vendit.

Lavdi Naserit e Afrimit!
Lavdi gjithë të rënëve për lirinë e Kosovës!

You Might Also Like