Gjilan

AAK bënë homazhe te Varrezat e Dëshmorëve

Sot, me bashkëpunëtorë bëmë homazhe në vendin ku pushojnë më meritorët për ditën më të rëndësishme për Gjilanin.

Dëshmorët janë ata që na e mundësuan lirinë, baza e vetme e fuqishme mbi të cilën ndërtohet shteti dhe çdo gjë që i duhet një vendi dhe një populli. Pa lirinë e Atdheut, nuk mund të imagjinohet as jeta, lëre më të tjera gjëra.

Mirënjohës përjetë UÇK-së dhe NATO-s me në krye ShBA-të që na e dhanë mundësinë të jetojmë e të festojmë të lirë e me shtet.

Lavdi të rënëve për liri!

Urime Dita e Çlirimit Gjilan!

You Might Also Like