OPINION

Një popull proamerikan dhe proeuropian nuk ka faj për qeverisje lindore!

Shkruan: Lutfi Haziri
Një qeveri që nuk e respekton policin, por e bënë peng, një media të pavarur e ndalon, nuk emëron prokuror të shtetit por ngarkon me aksione policie çdo ditë pa fakte, që dëshiron të dështojnë organet e pavarura, ekonomia lirë e tregut dhe iniciativa private në Kosovë, duket se i ka ditët e numëruara.
Sovran me tokë, sovran me qeveri dhe sovran me fonde që dëshiron me dëshmu kontroll mbi jetën, ekonominë dhe iniciativën private, ku lideri suprem zëvendëson organet e zgjedhura!
Një popull proamerikan dhe proeuropian nuk ka faj për qeverisje lindore!

You Might Also Like