Gjilan

AAK e Gjilanit bëhet me kryesi të re, ja emrat

Në vigjilje të festave të nëntorit, muajit që solli ndryshime të mëdha në historinë e lavdishme e me shumë data të rëndësishme për shqiptarët, sot mbajtëm mbledhjen e Këshillit të Përgjithshëm të AAK-së në Gjilan, ku kemi zgjedhur edhe kryesinë e re të degës.
Unë jam jashtëzakonisht i lumtur që tani AAK në Gjilan do të udhëhiqet nga njerëz profesionistë, kuadro të zotë, qytetarë të ndershëm e të respektuar, të dëshmuar në rrethana të vështira e në profesione të tyre, sikurse jam i lumtur që unë do të kem bashkëpunëtorë si këta.
Jemi të vetëdijshëm që na pret rrugë e gjatë bashkë, me sfida natyrisht, por ne jemi të gatshëm të përballemi me to dhe të ofrojmë zgjidhje për secilën temë në interes të Gjilanit dhe të qytetarëve gjilanas.
Kjo është kryesia e re e AAK-së, Dega në Gjilan:
Nazim GAGICA – Kryetar
Selami XHEMAILI – Nënkryetar
Mimoza MUJI – Nënkryetare
Muhamet KASTRATI – Nënkryetar
Naim MUSTAFA – Nënkryetar
Ardian AZEMI – Sekretar i Përgjithshëm
Arlind Vokshi – Sekretar Organizativ
Demir DEMIRI – Sekretar Ekzekutiv
Fadil GASHI – Anëtar i Kryesisë
Xhevat BEKTESHI – Anëtar i Kryesisë
Vlora SYLEJMANI – Anëtare e Kryesisë
Xhevat DEMIRI – Anëtar i Kryesisë
Vedat BEQIRI – Anëtar i Kryesisë
Arbesa SHEHU – Anëtare e Kryesisë
Artan DËRMAKU – Anëtar i Kryesisë
Kushtrim QAMILI – Anëtar i Kryesisë
Diana HURUGLICA – Anëtare e Kryesisë
Sallah SHERIFI – Anëtar i Kryesisë
Veton UKA – Anëtar i Kryesisë
Arbnora DËRMAKU – Anëtare e Kryesisë
Burhan ARIFI – Anëtar i Kryesisë
Izeir HYDA – Anëtar i Kryesisë
Mimoza XHAQKAJ – Anëtare e Kryesisë
Lulzim ZYMBERI – Anëtar i Kryesisë
Fazile RAMADANI – Anëtare e Kryesisë
Pajazit MUJA – Anëtar i Kryesisë
Fitore ISUFI – Anëtare e Kryesisë
Flakron ISMAJLI – Anëtar i Kryesisë
Elhami KRYEZIU – Anëtar i Kryesisë
Eronita QERIMI – Anëtare e Kryesisë
Dardan REXHEPI – Anëtar i Kryesisë
Erudit BAJRAMI – Anëtar i Kryesisë
Arta ZYMBERI – Anëtare e Kryesisë
Egzon LIMANI – Anëtar i Kryesisë
Shaqir ISUFI – Anëtar i Kryesisë
Drita MAKSUTI – Anëtare e Kryesisë
Ilmi MUSTAFA – Anëtar i Kryesisë
Ismet HYSENI – Anëtar i Kryesisë
Ridvan HOXHA – Anëtar i Kryesisë
Hana REXHEPI – Anëtare e Kryesisë
Fatmire Surdulli – Anëtare e Kryesisë
Mevlude EMINI – Anëtare e Kryesisë
Nehat Rexhepi – Anëtare e Kryesisë
Leonard MUSLIU – Anëtar i Kryesisë
Burim MUJI – Anëtar i Kryesisë
Filiz ISUFI – Anëtare e Kryesisë
Na priftë e mbara e dalshim faqebardhë!
Njëri nga ju,
Nazim Gagica

You Might Also Like