Gjilan

AAK-së vazhdojnë t’i bashkëngjiten anëtarë të rinj

Prej sot, Aleancës në Gjilan i bashkohen edhe Edonis Shkodra, Emir Kqiku dhe Bujar Bajraliu.
Tani e disa muaj me radhë, Aleanca në Gjilan është bërë adresë e shumë qytetarëve gjilanas, kuadro të profileve të ndryshme, njerëz të dëshmuar e me plot ide për ta zhvilluar Gjilanin në secilin segment të jetës shoqërore.
Duke ju uruar mirë se ardhje anëtarëve më të rinj në Aleancë, ndërsa ftojmë hapur të gjithë ata që duan me dhënë kontributin e tyre për Gjilanin, t’i bashkohen familjes sonë politike e cila po bëhet e madhe dhe e paalternativë!

You Might Also Like