Futboll

Agim Ademi, president i FFK-së viziton SC Gjilanin në Antalia

Sport Club Gjilani ishte mikëpritës i presidentit të FFK-së, Agim Ademi dhe nënkryetarit të parë Agim Dibrani në një takim jo-formal.
I pari i shtëpisë më të madhe në vend u informua për fazën përgatitore të cilën ekipi po e zhvillon tani e disa ditë në Antalia të Turqisë, teksa ofroi gatishmëri dhe mbështetje në programin sportiv dhe atë infrastrukturor.
Drejtuesit e klubit dhe stafi teknik mirëpritën ardhjen e ztr. Ademit dhe falenderuan për vizitën, e gatishmërinë e shfaqur në çdo kohë.

You Might Also Like