Kamenicë

Aktivitete të shumta në nderim të veprës heroike të Rahim Beqirit – komandant Rokit

N J O F T I M

Më 02.08.2023 e merkure, me rastin e 22 vjetorit të rënies heroike të Rahim Beqiri-Komandant Roki, në nderim të jetës dhe veprës së tij, organizohen këto aktivitete:

Agjenda:

11:00-11:30 bëhet vendosja e luleve pranë lapidarit në fshatin Kopërnicë,
11:30-12:00 bëhen homazhe në varrezat e dëshmorëve në Dardanë.

Kurse me 06.08.2023 e diele, Komuna e Kamenices (DKRS) në bashkpunim me klube bjeshkatare organizon ecje për nder të Dëshmorit. Ecja bëhet në Kitk në shtegun “Rahim Beqiri-komandant Roku” duke filluar nga pra 08:00 nga Kulla Kadri Zeka.

Pjesëmarrja juaj në këto aktivitete, nderon sakrificën e të rënëve për lirinë e Atdheut.

Jeni të mirëseardhur në këtë përvjetor!

Me respekt,
Këshilli Organizativ

You Might Also Like