Gjilan

Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit ngushëllon familjen Kurteshi

Me pikëllim mora lajmin e trishtë për ndarjen nga jeta të Prof. Dr. Kemajl Kurteshi.
Kemajli ishte Profesor Doktor i Biologjisë, i cili dha kontribut të çmuar me angazhimin e tij të palodhshëm për qytetin dhe shtetin tonë.
Ngushëllimet më të sinqerta familjes Kurteshi, kolegëve dhe miqve të të ndjerit. Bashkëndjejmë me ju në këto ditë të vështira. Shpirti i tij u prehtë në paqe.
Alban Hyseni, kryetar i Gjilanit

You Might Also Like