Gjilan

Në Gjilan u mbajt takim koordinues për trajtimin e qenëve endacakë

Gjatë ditës së sotme kisha kënaqësinë të mirëpres z.Armend Musaj nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural si dhe drejtorin e bujqësisë të Komunës së Kamenicës z.Shpend Morina.
Gjatë këtij takimi u diskutua për gjetjen e një zgjidhjeje afatgjate të këtij fenomeni shqetësues. Nga ky takim është bërë edhe një agjendë e përbashkët në mënyrë që të konkretizohen idetë dhe projektet tona në interes të qytetarëve.
Bajram Isufi, drejtor për Bujqësi dhe Pylltari në Gjilan

You Might Also Like