Gjilan

Ambasadori i Austrisë në Kosovë, viziton qytetin e Gjilanit

Kryetari Alban Hyseni, ka pritur në takim Ambasadori i Austrisë në Kosovë, i cili sot vizitoi Gjilanin shkruan Radio Star.

Hyseni ka treguar se gjatë këtij takimi është biseduar rreth sfidave të cilat po përballet komuna e Gjilanit dhe projektet të cilat janë në interes të banorëve të këtij qyteti.

Shkrimi i plotë:

Ambasadori i Austrisë në Kosovë, ishte sot për vizitë në Gjilan.

Biseduam për të arriturat tona, sfidat dhe projektet e së ardhmes. U dakorduam për vazhdimin dhe intensifikimin e bashkëpunimit mes nesh në të ardhmen.

You Might Also Like