Tregti/Turizëm

Bashkatdhetarë, “VALI RANCH” ju mirëpret!

“VALI RANCH” Resort në Gjilan, si gjithmonë, edhe kësaj here është përgatitur maksimalisht për t’i pritur sa më mirë bashkatdhetarët që vijnë në vendlindjen e tyre, e që duan ta kenë edhe një vend ideal për të kaluar kohën e lirë.

Nuk ka dilemë se një pushim relaksues, me të gjitha të mirat, mund të shijohet vetëm në një ambient të përsosur e unik, siç është “VALI RANCH”.

Bashkatdhetarë,

Që t’i bëni pushimet e juaja të paharruara dhe t’i memorizoni në kujtime të pashlyeshme, adresa juaj është “VALI RANCH”, vendi më mikpritës për ju.

Ejani si në shtëpinë tuaj, ju presim me shumë kënaqësi dhe ashtu siç e meritoni,  sepse jemi për ju dhe në shërbimin tuaj.

“VALI RANCH” është i juaji

Mirë ardhshi!

You Might Also Like