Tregti/Turizëm

Pishina “Palma” vend i jashtëzakonshëm për freskim, pushim, argëtim e çlodhje

 

 

Të gjithë ata që kanë të nxehtë, freskinë mund t’a kërkojnë në Pishinën “Palma” që gjendet përgjatë magjistralit Gjilani – Prishtinë, pak kilometra para fshatit Bresalc.

Pronarët e saj sivjet kanë bërë përpjekje dhe ia kanë arritur që pushuesve t’u krijojnë kushte të jashtëzakonshme për freskim, pushim, argëtim e çlodhje edhe atë për të gjitha gjeneratat, nga më të vegjlit e deri të ata më një moshë.

Jemi të kënaqur me shërbimet cilësore që ofrohen këtu, thotë një pushues i cili këtë pishinë e frekuenton për çdo ditë.

Siç thekson Ibrahim Muji, pronar i Pishinës “Palma”, kanë ndërmarrë të gjitha masat që pushuesve t’u ofrojnë siguri, komoditet, cilësi në shërbime e pastërti, ngase siç thotë ai për çdo ditë e ndërrojnë ujin.

Në të pos shërbimeve që ofrohen për ata që dëshirojnë të mësojnë notin është angazhuar edhe instruktori, i cili punon me fëmijë nga mosha gjashtë deri në dymbëdhjetëvjeçare. Edhe mbrëmja është shumë interesante në këtë pishinë, ku mysafirët mund të argëtohen nën tingujt e muzikës, ofrohen pije freskuese, shisha e çka jo tjetër, andaj në këto ditë plot me vapë, Pishina “Palma” ju thërret, i fton edhe bashkatdhetarët që po i kalojnë pushimet në vendlindjet e tyre./kryelajmi.com/.

Të gjithë të interesuarit për të kaluar çaste të lumtura pranë kësaj pishine, mund të kontaktojnë në këtë numër – 045 859 549.

 

You Might Also Like