Tregti/Turizëm

Të fillojmë Vitin e Ri 2024 në një ambient të mrekullushëm dhe festiv

Të fillojmë Vitin e Ri 2024 në një ambient të mrekullushëm dhe festiv. Pep’s Taverna me 1 Janar 2024, organizon mbrëmje festive, për të kaluar çaste të bukura me familjarë e shoqëri. Me një menu speciale dhe atmosferë festive ku do të përformojnë dy yjet e muzikës – Urata Gashi e Besart Berisha, fillimi i Vitit të Ri 2024 do të jetë i paharrushëm për ju.

Për rezervime mund të kontaktoni:

+383 45 292 333

+383 44 125 681

+383 44 396 263

You Might Also Like