Sportet me dorë

BVA KUPA BALLKANIKE E KLUBEVE VJEN NË GJILAN

Nga 19-21 shtator 2023, qyteti i Gjilanit do të jetë mikpritës i BVA Kupës Ballkanike për klube.

Klubi nikoqir KV Drita, i ka bërë të gjitha përgatitjet për organizimin sa më të mirë, derisa në Gjilan vijnë:

🇦🇱 SK Skenderbeu, Korçë
🇹🇷 Galatasaray S.K., Stamboll
🇬🇷 AO Markopoulous, Athinë

Ndeshjet fillojnë më 19 shtator, me takimet që luhen nga ora 17:30 dhe 20:00.

DRITA gati për sfidën e re dhe si kampion i vendit, pret garën më të madhe Ballkanike të klubeve

Komuna e Gjilanit
Balkan Volleyball Association – BVA
Federata e Volejbollit e Kosovës
Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit
Arkatana

You Might Also Like