Gjilan

Do të mbahet Mbledhje Komemorative për dr. Arben Dërmakun

Me rastin e vdekjes së themeluesit dhe Rektorit të parë të Universitetit Publik ‘’Kadri Zeka’’ në Gjilan Prof. Asoc. Dr. Arben Dërmaku, UKZ organizon Mbledhje Komemorative për të nderuar personalitetin dhe veprën e tij të shquar që la gjurmë të pashlyeshme në vend.

Komemoracioni për Prof. Asoc. Dr. Arben Dërmaku, do të mbahet më 14 janar 2021 (e enjte), në orën 13:00 në Amfiteatrin A34 të Universitetit.

You Might Also Like