Muzikë

Drejtimi i baletit mbajti koncertin e parë

 

 

Shkolla e Muzikws nw Gjilan, drejtimi i baletit ka mbajtur koncertin e parw prej se wshtw themeluar ky drejtim nw tetor tw vitit 2022

Nw kwtw koncert, gjenerata e parë e balerinëve ishin të shkëlqyer, ku patën rastin të shfaqen para publikut/prindërve me disa performaca ku përcollën shumë emocion.

Falënderojmë drejtorin e shkollës Kushtrim Jakupi për mbështetjen që i dha këtij drejtimi dhe prindërit për bashkëpunimin, kënaqësi e madhe që pas kaq shumë vite Gjilani bëhet me drejtimin e baletit.

 

Naski Ahmeti

You Might Also Like